Rintojen kasvuun - U-breast

Ei varastossa

Elektrostimulaatiolaite rintojen suurennukseen.

U-Breast on laite, joka on suunniteltu lisäämään rintojen kokoa elektrostimulaation avulla. Se edistää rintojen progressiivista kasvua, sekä kiinteyttää niitä innovatiivisen hierontateknologian kautta. Se stimuloi verenkiertoa ja ylläpitää vahvoja ligamentteja. 

• LISÄÄ rintojen kokoa 

• YLLÄPITÄÄ vahvoja rintojen ligamentteja 

• STIMULOI rintojen verenkiertoa Lisäksi 

• Auttaa uudistamaan rintakudosta 

• Aikaansaa paremman maitorauhasten kuivatuksen 

• Ylläpitää tasapainoisia ja symmetrisiä rintoja 

ERGONOMINEN JA MIKRO-TIETOKONEISTETTU SYSTEEMI U-Breast omaa edistynyttä elektrostimulaatiotekniikkaa, joka auttaa rintojen kasvun boostaamisessa. Se sisältää kaksi elektromagneettista yksikköä, jotka uudelleen aktivoivat rintojen verenkierron, siten sallien solujen uudistumisen joka tuottaa kasvun ja paremman kiinteyden. Sen mikro-tietokoneistettu systeemi tuottaa rintastimulaation joka on tarpeellinen solujen uusiutumiseen ja hormoonien eritykseen. 

ERGONOMINEN DESIGN kahdella elektromagneettisella tyynyllä 

HIERONTA-ASETUKSET eri voimakkuuksilla 

MUKAVA JA HELPPO käyttää U-Breastissa on 5 eri hierontamoodia rintojen stimulointiin. Jokainen hierontamoodi toimii eri tavoin riippuen valitusta intensiteetistä , sillä se sisältää 16 eri intensiteettitasoa. Paras luonnollinen parannuskeino rintojen suurennukseen! 

Käyttöohjeet: U-Breastin mukana saat sähköä johtavan geelin, jota tulee levittää tyynyille ennen jokaista käyttöä. On suositeltua käyttää laitetta enintään 5 kertaa viikossa, 15 minuutin ajan jokaisella kerralla. 

Tärkeää: Levitä sähköä johtava geeli tai kostea pyyhe U-Breast tyynyille ennen jokaista käyttökertaa.

69.95 €
Please select variants first