Hiustenkasvua stimuloiva! - Foliactive spray

Ei varastossa

Suihke hiustenlähdön estämiseen ja kasvun stimulointiin

Foliactive Spray on hiustenlähdön estävä ja kasvua luonnollisesti stimuloiva kosmeettinen voide ilman parabeeneja. Sen luonnollinen ja vallankumouksellinen resepti BIO-CAPIGEN VEG, joka on valmistettu kasviuutteista, vitamiineista, aminohapoista ja mineraaleista, auttaa:

  • Stimuloimaan hiustenkasvua ja solujen uusiutumista
  • ESTÄMÄÄN hiustenlähtöä
  • RAVITSEMAAN päänahkaa lisäämällä verenkiertoa

LISÄKSI SE:

• Stimuloi keratiinisynteesiä 26 prosentilla

• Vähentää hilseilyä

• Minimoi näkyvän rasvoittumisen

UUSI PARANNELTU RESEPTI

Foliactive Spray on uudistanut reseptinsä sisällyttämällä BIO-CAPIGEN VEG- yhdisteen, joka on valmistettu tehokkaimmista kasviuutteista sekä aminohappojen, vitamiinien, sipuliuutteen, ginsengin ja soijan yhdistelmästä. Tämä yhdiste on suunniteltu vaikuttamaan suoraan hiukseen, parantaen sen ominaisuuksia. 

Aktiiviset ainesosat: Quercetin, Panax ginseng, -keratiini, ornitiini HCL, sinkki PCA ja BIO-CAPIGEN VEG. Nämä stimuloivat hiustenkasvua säkeilevän ja terveen näköisten hiusten saamiseksi ja hiustenlähdön pysäyttämiseksi.

Mukava ja helppo käyttää!

KÄYTTÖOHJEET

Foliactive Sprayta tulisi käyttää kuiviin hiuksiin, ilman että olet käyttänyt hiustenkuivaajaa kuivaamiseen. Vahvistaaksesi vaikutusta on suositeltua yhdistää suihkeen käyttö hiustenlähtöä vähentävien Foliactive Pills- tablettien kanssa. Käytä kahdesti päivässä, mieluiten aamuin ja illoin.

Pakkaus: 100ml


24.95 €
Please select variants first