Libidon nostattaja - Feminil Pills

Ei varastossa

Naisen libidon nostattaja ja luonnollinen sukupuolivietti-ravintolisä.

Feminil on ravintolisä naisen libidon luonnolliseen kohentamiseen ja lisäämiseen. Se auttaa kohentamaan naisen seksuaalisia haluja, mahdollistaen nautinnollisempia intiimejä suhteita. Nämä tabletit ohjaavat hormonitasapainoa ja edistävät vaginan voitelua sekä antavat paremman herkkyyden alueelle. Feminil Pills on tarkoitettu:

BUUSTAMAAN naisen seksuaalista halua

PARANTAMAAN yhdyntää

TUKEMAAN vaginan voitelua

LISÄKSI SE

  • ANTAA enemmän herkkyyttä intiimialueelle
  • LISÄÄ seksuaalista halua ja kiihotusta
  • KONTROLLOI estrogeenitasoja menopaussin aikana

Feminil Pills tukee parempaa seksuaalista tyydytystä, sillä se lisää vaginan voitelua ja stimuloi herkkyyttä mahdollistaen paljon nautinnollisemman seksuaalisen suhteen. Se lisäksi kontrolloi estrogeenitasoja menopaussin aikana.

KÄYTTÖOHJEET

1 pakkaus Feminiliä sisältää 30 suun kautta otettavaa tablettia. Ota 1 tabletti päivässä täyden vesilasin kanssa (aamulla tai illalla). Älä ylitä suositeltua päiväannosta.

HUOMIOITAVAA

Jos sinulla on mitä tahansa terveydellisiä vaivoja kuten allergioita, sydänongelmia, sairastat diabetestä tai otat masennuslääkkeitä, niin konsultoi lääkärisi kanssa ennen Feminil Pillsin käyttöä.

HUOM:

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville. Ei alle 18-vuotiaille.

SUOSITUS: Täydennä Feminil Pills- hoitosi Feminil Instant- emätinvoiteella lisätäksesi seksuaalista kiihotusta ja halua välittömällä vaikutuksella.

Nautinnollisempi seksielämä Feminil Pillereiden avulla!

39.95 €
Please select variants first